Xenon Verlichting

Tevens kunnen wij bij veel auto’s Xenonverlichting achteraf inbouwen en zijn er verschillende kleuren leverbaar , de kleur die wij het meeste monteren is 6000 Kelvin wat een witte gloed op de straat projecteerd waardoor er meer lichtopbrengst op straat is ten opzichte van de originele halogeen verlichting.
Hieronder staan enkele voorbeelden en meer informatie over de Xenonverlichting.
Met het Xenon H.I.D. Kit systeem beschikt u over verlichtingstechnologie van de nieuwste generatie. Het unieke van dit systeem is dat het probleemloos gemonteerd kan worden in de bestaande koplampunits van uw huidige auto. In tegenstelling tot halogeenlampen, waarbij licht wordt afgegeven door een gloeispiraal, maken de Xenon lampen gebruik van een gasontladingsboog.
De superieure Xenon verlichting wordt inmiddels door de meeste automobielfabrikanten als optie aangeboden op veel van hun modellen. Tot dusver was het onmogelijk om bestaande halogeen koplampen om te bouwen naar Xenon. De introductie van  de  Xenon H.I.D. verlichting . Deze verlichtingssystemen zijn ontwikkeld voor alle voertuigen die beschikken over de volgende halogeen koplamptypen: H-1, H-3, H-4, H4 (Bi-Xenon), H7, H11, HB3, HB4 en HB5
links: Xenon (35 Watt) rechts: Standaard halogeen (55 Watt)
Enkele voordelen van xenon verlichting :
  • – Tot 3x méér lichtopbrengst
  • – Kleurtemperatuur gelijk aan daglicht
  • – Minder brandstofverbruik
  • – Langere levensduur
  • – Meer reflectie van borden en lijnen
  • – Opwaardering van uw voertuig
  • – Exclusieve uitstraling
  • – Veiligheid , door beter zicht en gezien worden

Ook onze servicewagen is voorzien van xenon

vw t5 005

vw t5 006